Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Άνοιξε πύλες η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Άνοιξε την Τρίτη τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η πρώτη μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης, που φιλοξενείται όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της ελβετικής πόλης.
Οι κατασκευαστές παρουσιάζουν στην κοσμοπολίτικη ελβετική πόλη το δικό τους όραμα αλλά και τις δικές τους απτές προτάσεις όσον αφορά στη μορφή αλλά και στις τεχνολογίες που θα κουβαλούν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Δείτε μερικές από αυτές, με στοιχεία που δανειστήκαμε από τους "4 Τροχούς".
Aston Martin Vantage S: Η παρουσία της έκδοσης S για την οκτακύλινδρη Vantage αποτελεί μια πιο αγωνιστική παραλλαγή του αρχικού μοντέλου, με πιο «χαμηλούς» προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, νέα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και ανασχεδιασμένους τροχούς των 19 ιντσών.
Audi A3 Concept: Πρόκειται για το πρωτότυπο Α3 sedan, με το οποίο η Audi επιχειρεί να κάνει την έκπληξη. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο σχεδιασμό εστιάζεται στο γεγονός ότι κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του κρύβεται το δάπεδο της νέας γενιάς Α3, που ωστόσο θα παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς.
BMW Vision ConnenctedDrive:  Επιχειρώντας να διατηρήσει τη φήμη του πρωτοπόρου σε τεχνολογικό επίπεδο κατασκευαστή, η BMW εμφανίζει στη Γενεύη το πρωτότυπο Vision ConnenctedDrive, ένα όχημα που δεν προτάσσει μόνο μια άκρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε θέματα ντιζάιν, αλλά και πρωτοπόρες εφαρμογές.
Chevrolet Cruze Hatchback:  Η πεντάθυρη αυτή έκδοση παίρνει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής έχοντας πιο «αθλητική» περιβολή σε σχέση με την 4θυρη παραλλαγή της, κυρίως χάρη στις επιλογές των σχεδιαστών όσον αφορά το πίσω μέρος του αμαξώματος.
Ferrari Four: Είναι το μοντέλο-ναυαρχίδα στη γκάμα της Ferrari. Η νέα FF, όντας 4θέσια, ενστερνίζεται το γνωστό σχεδιαστικό δόγμα των shooting break αυτοκινήτων της πολυτελούς κατηγορίας και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση ή τις επιδόσεις της.
Fiat Freemont:  Αυτό είναι το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας της Chrysler με το Γκρουπ Fiat, όχι μόνο γιατί βασίζεται στο δάπεδο ενός μοντέλου της Dodge, αλλά επιπλέον γιατί θα παράγεται σε εργοστάσιο του Γκρουπ Chrysler στο Μεξικό.
Hyundai i40: Εντελώς νέο αυτοκίνητο στη γκάμα των κορεατών, όντας σχεδιασμένο αλλά και εξολοκλήρου εξελιγμένο στην Ευρώπη, στο τμήμα της Hyundai, που εδρεύει στο Russelsheim της Γερμανίας.
Lamborghini LP700-4 (Aventador):  Πρόκειται για το νέο και πολυσυζητημένο super car της Lamborghini, το οποίο συνοδεύεται προς το παρόν από τα αρχικά LP700-4 και προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς την κίνηση παρέχει ένας ολοκαίνουργιος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων.
Maserati GranCabrio Sport: Η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει στην Έκθεση Γενεύης την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση της ανοιχτής της πρότασης. Πρόκειται για την παραλλαγή της GranCabrio, η οποία φέρει την ονομασία Sport διαθέτοντας ασφαλώς πιο… σπορτίφ χαρακτηριστικά τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε επιδόσεις.
Mercedes C-Class fl:  Πολυτελές μοντέλο, διαθέτει αρκετές αλλαγές στην εσωτερική και εξωτερική του σχεδίαση, με νέα υλικά, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέα φώτα τεχνολογίας LED στις πλούσιες εκδόσεις, πιο τονισμένη γρίλια και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και αλουμινένιο καπό.
Nissan Micra DIG-S:  Η ιαπωνικής εταιρεία, όπως ακριβώς υποσχέθηκε στην πρώτη παρουσίαση του Micra, παρουσιάζει στη Γενεύη την υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του νέου της «μικρού», που φέρει την ονομασία DIG-S.
Porsche Boxster S Black Edition:  Πρόκειται για μια έκδοση που θα παραχθεί για… λίγους, εκλεκτούς και άκρως τυχερούς, καθώς από τη γραμμή παραγωγή της γερμανικής εταιρείας θα βγουν μόλις 987 αντίτυπα της. Το αυτοκίνητο θα είναι ντυμένο στα… μαύρα, τόσο εντός όσο και εκτός, διαθέτοντας συγχρόνως ένα κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης σε συνδυασμό με μικρές αναβαθμίσεις στα επιμέρους μηχανικά μέρη.
VW Golf Cabriolet: Η γκάμα της έκτης γενιάς Golf αποκτά ένα ακόμα μέλος. Και μάλιστα επίλεκτο: την έκδοση Cabriolet, η οποία πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στην Έκθεση της Γενεύης.




star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου