Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις αντιεξουσιαστών στον Ωρωπό – Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου αποδείχθηκε πως ήταν οι δύο συλληφθέντες μετά την καταδίωξη στον Ωρωπό.

Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 32χρονο, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την αστυνομία όταν έγιναν αντιληπτοί μέσα σε κλεμμένο όχημα.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε αρχικά και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, επειδή οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκουν στον χώρο των αντιεξουσιαστών και στην κατοχή τους βρέθηκε οπλισμός.

Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι που να τους εμπλέκει με τρομοκρατική δράση, γι’ αυτό την προανάκριση έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Βρέθηκε οπλισμός σε σπίτια

Μέσα στο όχημα, όπου επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά σπιτιών και 150 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε αμέσως μετά, όμως, σε τέσσερα σπίτια, (τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δύο), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, 300 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένας πυροκροτητής, ποσότητα δυναμίτιδας, ένα φλόμπερ με κομμένη κάνη, μαχαίρια, κροτίδες και κινητά τηλέφωνα.

Τα κατασχεθέντα εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματικής Υπηρεσίας, ενώ ερευνάται πού τα βρήκαν και αν ενέχονται σε κάποιες παράνομες ενέργειες.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου