Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο τρίχρονος που ζυγίζει 66 κιλά!

Πέντε φορές βαρύτερος από ότι ένα υγιές παιδί είναι ο τρίχρονος Λου Χάο από την Κίνα ο οποίος έχει αυξημένη όρεξη με αποτέλεσμα οι γονείς του να κάνουν προσπάθειες να του περιορίσουν τις... μπουκιές!


Οι προσπάθειες ωστόσο είναι μάταιες αφού ο μικρούλης που ζυγίζει 66 κιλά αντιδρά έντονα όταν διαπιστώνει τη μειωμένη ποσότητα του φαγητού, φωνάζοντας και τσιρίζοντας.

«Η όρεξη του είναι τόσο μεγάλη που σε ένα γεύμα μπορεί να φάει τρία μεγάλα μπολ με ρύζι, μεγαλύτερα από εκείνο που τρώω εγώ και η μητέρα του», δήλωσε ο πατέρας του 3χρονου.

Την ανηφόρα στα κιλά, την πήρε ο Λου όταν ήταν τριών μηνών ενώ στα πρώτα του γενέθλια είχε κριθεί επικίνδυνα παχύσαρκος.

Οι γονείς προσπάθησαν να βάλουν τον μικρό σε δίαιτα αλλά γρήγορα διαπίστωσαν πως ήταν αδύνατο...

Κλάματα, ουρλιαχτά και φωνές ήταν το αποτέλεσμα κάθε φορά που η μαμά ή ο μπαμπά του, του έβαζαν λιγότερη ποσότητα στο πιάτο.

«Πρέπει να τον αφήσουμε όπως είναι γιατί αν δεν τον ταΐζουμε, κλαίει ασταμάτητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λου μεταξύ των άλλων σιχαίνεται το περπάτημα για αυτό και η μητέρα του τον μεταφέρει στην παιδική χαρά με μηχανή κάτι που ο μικρός το απολαμβάνει.

«Είναι πολύ ευτυχισμένος τώρα που δεν χρειάζεται να περπατάει ως εκεί», προσέθεσε η μαμά του.

«Τον έχουμε πάει σε τρία νοσοκομεία. Το ένα μας είπε ότι έχει όγκο στο κεφάλι, τα άλλα δύο ότι δεν έχει τίποτα. Οι γιατροί λένε ότι οι ορμόνες του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχει γίνει τόσο τεράστιος.

Πλέον ανησυχούμε πολύ για την υγεία του. Καθώς μεγαλώνει με αυτούς τους ρυθμούς, θα μπορούσε να πάθει καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά και να πέσει θύμα κοροϊδίας από τα άλλα παιδιά
», προσέθεσαν οι κηδεμόνες του Λου.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου