Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γαλαζοαίματος κατηγορείται για παιδεραστία!

Κακά ξεμπερδέματα θα έχει ο πρίγκιπας του Γιορκ, Αντριου μετά από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και στις οποίες φαίνεται η ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει με τον αμερικανό επιχειρηματία Τζέφρυ Επστάιν, ο οποίος κατηγορείται για εκπόρνευση ανηλίκων.

Ναι καλά διαβάσατε, ο Άντριου είναι πολύ καλός φίλος εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση που διατηρούσε με μία 14χρονη κοπέλα.

Το FBI που από τρία χρόνια είχε αποφασίσει να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση με την 18μηνη φυλάκιση του Επστάιν, όμως  τώρα αποφάσισε να ελέγξει εκ νέου την υπόθεση. Η μπάλα όμως αυτή τη φορά θα πάρει και τον πρίγκιπα Άντριου ο οποίος σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από μία δεκαετία, αγκαλιάζει μία 17χρονη κοπέλα που φοράει ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι.

Η κοπέλα αυτή, ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς, είναι σήμερα 27 ετών έχει τρία παιδιά και είναι αποφασισμένη όπως είπε στη «Μέιλ ον Σάντει» να τα πει όλα.«Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει ούτως ώστε να σταματήσει αυτό που γίνεται. Είμαι σίγουρη, πως πολλά κορίτσια έχουν περνάνε αυτό που έζησα εγώ τότε» λέει εξοργισμένη η κοπέλα.

Στη Βρετανία  κανένας δε τολμά να πει πως ο πρίγκιπας εμπλέκεται σε σεξουαλικά αδικήματα όμως ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην Ντάουνινγκ Στριτ.Παρόλα αυτά 2 από τα 40 κορίτσια που εμπλέκονταν ερωτικά με τον Επστάιν όταν ρωτήθηκαν για το αν διατηρούσαν δεσμό και με τον Άντριου δεν έδωσαν ευκρινείς απαντήσεις.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου